Happy Skinz

Happy Skinz

Festival- en evenementenbezoekers eenvoudig beschermd tegen de zon.

Iedere festivalorganisator wil graag een festival met goed weer en zonneschijn. Gelukkig is de kans daarop in Nederland steeds groter. Hoewel een festival in de zon de bezoekers natuurlijk vrolijk stemt en de algemene sfeer verhoogt hebben de zonnestralen zoals we inmiddels genoegzaam weten, ook een groot nadeel:  UV-straling die enorm schadelijk is voor de huid en zelfs huidkanker kan veroorzaken.

HAPPY SKINZ geeft elk festival en evenement de mogelijkheid om haar bezoekers op een laagdrempelige manier bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling.

Het bedrijf is gespecialiseerd in zonbescherming voor festivals en evenementen. Door het inzetten van één of meerdere mobiele Sprayteams op uw festival of evenement wordt uw bezoekers de mogelijkheid geboden om zich op een ongedwongen, positieve en leuke manier gratis te beschermen tegen de zon.

Ook kunnen zonnebrandcrèmedispensers worden geplaatst op verschillende high traffic locaties van het terrein. Deze dispensers worden desgewenst beheerd door de medewerkers van het Sprayteam, zodat de dispensers ten alle tijden worden gevuld en schoongemaakt.

Happy Skinz werkt met professionele systemen en kwalitatief hoogwaardige zonnebrandcrème en -spray met verhoogde UVA en UVB bescherming.

De Sprayteams van HAPPY SKINZ bv sluiten aan bij uw bezoekers, zijn zo kort of zolang als u dat wenst in te zetten, gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en geven uw festival een nog positiever imago.

Klik op de link voor een video: (697) Happy Skinz events - YouTube.