Greener power solutions

Greener power solutions

We believe that greener is always better! We deliver the best solutions with an eye an eye on the most sustainable option.

Greener levert een groene energie op uw evenement door middel van slimme stroomplanning en inzet van batterijen. Dit noemen wij Greener-projects; wij staan voor een lager dieselverbruik, en lagere of zelfs geen uitstoot van CO2, broeikasgassen, fijnstof, herrie en stank tegen vergelijkbare of lagere kosten.

Onze 330 kWh lithium-ion batterij containers rekenen zich tot de krachtigste batterijen in de industrie. De batterijen kunnen ingezet worden als zelfstandige energiebron of in combinatie met andere energiebronnen.

Wij zijn specialist in het combineren, monitoren en actief aansturen van batterijen in combinatie met andere energiebronnen zoals netaansluitingen, duurzame energie en diesel aggregaten. Onze kennis stelt u in staat de hoogste betrouwbaarheid van energie voorziening te gebruiken, terwijl u bespaart op kosten en milieu impact.

Het in kaart brengen van uw energiebehoefte is de eerste stap in het besparen op uw CO2-footprint. Voordat we over techniek praten, voeren wij daarom eerst een verbruik inventarisatie uit. Dit helpt in het opzetten van een efficiënte en betrouwbare energievoorziening.

 

Sinds onze start in 2018 hebben wij ruim 50 projecten van stroom voorzien, waarbij in totaal 120.000 liter diesel is bespaard; een CO2 reductie van 384 ton. Sinds 2019 hebben wij 13 batterijen in onze vloot en het aantal zal alleen maar toenemen. In Nederland worden we gekend door alle energie leveranciers, daarnaast zijn we actief in België, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Neem contact op via info@greener.nu of bezoek ons op www.greener.nu.