GIGTECH B.V.

GIGTECH B.V.

Een goed functionerende internet verbinding voor een evenement is tegenwoordig minstens zo belangrijk als het hebben van goed functionerende stroom of watervoorziening. GIGTECH levert betrouwbare internet voorzieningen en crowd management oplossingen voor alle soorten en formaten evenementen én evenementenlocaties. Of het nu gaat om alleen internet ten behoeve van productie, PIN apparatuur, cashless oplossingen en ticketverkoop of om grootschalige publieks WiFi of streaming video oplossingen, GIGTECH levert altijd de juiste oplossing op maat, en uiterst betrouwbaar.

Ontzorging
GIGTECH is 6 jaar geleden opgericht als de dé professionele ICT partij in de evenementenbranche. Elke medewerker heeft jarenlange ervaring als event professional, wat terug te zien in de manier waarop wij onze technische oplossingen toepassen bij evenementen en hoe wij onze klanten ontzorgen bij al hun communicatie uitdagingen. U wordt voorzien van een goede projectleiding, en prettige, representatieve en communicatieve medewerkers die onze oplossingen opbouwen.

Voor groot én klein, binnen én buiten.
Wij leveren niet zomaar internet, maar communicatie oplossingen. Derhalve vindt u bij ons geen verhuur setjes. Een internet of WiFi verbinding is altijd een maatwerk product en dient geïnstalleerd en beheerd te worden voor de beste resultaten en de hoogste mate van betrouwbaarheid leveren. Doordat wij continue investeren in de nieuwste technologieën heeft u altijd het beste product voor uw evenement.

GIGTECH biedt totaal oplossingen voor grote publieksevenementen maar ook betrouwbare WiFi netwerken voor evenementen in kleine zalen, met dezelfde aandacht en dezelfde technieken. Daarnaast bedienen wij ook vaste evenementenlocaties die hun in-house ICT diensten aanbieden aan hun klanten. Onze betrouwbare netwerken worden vaak uitgevraagd bij business critical systemen zoals camerabeveiliging en calamiteitencentra, livestreams, conferentie WiFi en (cashless)betaalsystemen.

Nieuwe producten op de Festivak Beurs
Op de Festivak beurs presenteren wij met trots 2 nieuwe producten:
- ons vernieuwde en geavanceerde camera toezicht oplossing op basis van de nieuwste Axis PTZ camera's
- ons Private LTE (4G) systeem, ideaal voor cashless oplossingen, mobiele camera's of locaties die veel connecties nodig hebben op een groot oppervlakte.

Voor ieder evenement een succesvolle oplossing
Tot onze klantenkring behoren een zeer divers aanbod aan locaties en evenementen: van festivals zoals Pinkpop, Mysteryland, Lowlands, Defqon1, North Sea Jazz, Concert at Sea en Parookville, tot het International Film Festival Rotterdam, de Libelle Zomerweek, Delfsail, Ahoy en het Gelredome.