GeoJunxion

GeoJunxion

GeoJunxion heeft meer dan 35 jaar ervaring in het creëren van digitale kaarten plattegronden, location-aware content en software.

Met onze Outdoor Venue Plan en Indoor Venue Plan (OVP/IVP), gaan wij verder waar iedere andere kaartenleverancier stopt. Wij creëren de “last mile” voor u. Een digitale plattegrond van uw event, eventueel met navigatie mogelijkheden. De kaart kan niet alleen worden weergegeven op de browser van een mobiel of tablet, maar ook in de evenement app worden ingepast. Ook kan dit via een QR-code op het evenement zelf.

Onze oplossing kan ingezet worden voor meerdere doeleinden.

  1. Bezoekers

Door inzet van onze oplossingen kunnen uw bezoekers exact bepalen waar zij zich op het event bevinden en hoe zij zich het beste kunnen verplaatsen. Door het toevoegen van logo’s, externe links, foto’s, programma etc heeft uw bezoeker een waardevolle kaart in de broekzak met alle gegevens van het evenement.

  1. Sponsoren         

Geef sponsoren de mogelijkheid om meer en direct contact te hebben met bezoekers. Door het toevoegen van logo’s en speciale actie-links kunnen bezoekers direct online speciale aanbiedingen verkrijgen.

  1. Deelnemers/ Exposanten

Voor deelnemers en exposanten zijn weer andere regels, looproutes en locaties waar zij gebruik van kunnen maken

  1. Organisatie

Tijdens een evenement zijn er veel medewerkers actief op een tijdelijk gecreëerde locatie. Wat zijn de looproutes die genomen kunnen worden. Waar liggen tijdelijke nutsvoorzieningen, waar is een AED etc.

  1. Veiligheid

Tijdens een evenement wordt een locatie vaak een gepast of opgebouwd.  Een op maat gemaakte digitale plattegrond helpt bij het vinden en snel bereiken van de exacte locatie in geval van een calamiteit.

Voor elke doelgroep kan een aparte kaart gecreëerd worden door gebruik te maken van een basiskaart met daarop diverse lagen die per doelgroep benaderd kunnen worden. Uiteraard kunnen de stijl en kleuren aangepast worden aan uw wensen.

Virtuele oplossingen

Naast OVP/IVP kunnen wij ook locaties compleet digitaliseren, zodat er door (potentiële) bezoekers online/ virtueel door een locatie gelopen kan worden. Dit kan ook voor gebieden zijn die (tijdelijk) niet toegankelijk zijn voor bezoekers, of voor locaties die voor mindervaliden niet toegankelijk zijn. Dit is ook ideaal ter voorbereiding op een evenement.