Flexotels BV

Vakmensen in tijdelijke verblijfsaccommodaties
Tijdens muziek-, sport-, publieks- en bedrijfsevents in binnen- en buitenland verzorgt Flexotels tijdelijke, uitklapbare verblijfsaccommodaties voor het onderbrengen van bezoekers, deelnemers of personeel. Als innovatief productie- en verhuurbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in de branche.

 

Compleet ontzorgd in alle luxe

U wilt een luxe totaalproduct met turn-key delivery? Wij denken met u mee! Onze kamers zijn voorzien van stroom en worden opgeleverd met opgemaakte bedden. Daarnaast zorgen we altijd voor ondersteuning on-site. Door ons inklapbaar product zijn de transportkosten per product erg laag en kunnen we in korte tijd grote aantallen produceren. Bovendien zit er voor evenementen een interessant verdienmodel aan onze producten. Wij ontzorgen u helemaal en verzorgen het tijdelijke verblijf van begin tot eind!

 

Meer dan alleen festivals
Wij richten ons niet alleen op festivals met onze tijdelijke verblijfsaccommodaties, maar ook op andere markten. Denk daarbij aan sportevenementen, overheden, seizoensarbeiders en disastermarkt (noodopvang). Wij kunnen overal helpen waar vraag is naar tijdelijke accommodatie. Om die reden zijn we ook gewend om te werken met diverse soorten eindklanten. Van festivalbezoekers tot asielzoekers en van seizoensarbeiders tot slachtoffers van natuurrampen.