Festivalpoort

Festivalpoort

Festivalpoort is een jonge en innovatieve onderneming met unieke diensten in Nederland: logistiek management van de op- en afbouw van evenementen en festivals. Wij zorgen voor kortere wachttijden, snellere leveringen, meer controle en meer overzicht. 

Dit doen wij met het inzetten van professionele poortwachters en terreinmanagers, die allen ervaring hebben met de op- en afbouw van festivals. Wij staan voor snel en duidelijk communiceren, meedenken en ontzorgen.

Daarbij geeft Festivalpoort antwoord op alle logistieke vraagstukken om de productie naar een hoger niveau te tillen. Van leveringsroutes op het terrein, tot een goede kop koffie voor wachtende chauffeurs - Festivalpoort gelooft in de waarde van praktische oplossingen voor ons vak.

Festivalpoort helpt ook ieder jaar onze opdrachtgevers met het verbeteren van de logistieke planning. Dit doen we aan de hand van onze unieke Access Tool. Met deze tool registreren wij al het in- en uitgaand verkeer. Hierdoor is het mogelijk de huidige logistieke situatie live op locatie in kaart te brengen. Achteraf leveren we een volledige rapportage waar onze opdrachtgevers mee aan de slag kunnen.