FestivalChairs

FestivalChairs

Maak kennis met onze FestivalChair. Een stoer, eigenzinnig én recyclebaar krukje van karton. Op dit veelzijdige krukje van papier kun je een baby-olifant laten zitten. De FestivalChair kan namelijk met gemak 200 kg dragen! De kartonnen krukjes zijn 100 % recyclebaar en grotendeels samengesteld uit gerecycled karton. Bovendien is het duurzame krukje ook nog eens FSC gecertificeerd. Dus naast een perfecte marketingtool én gadget, haal je ook nog eens een verantwoorde kruk in huis!

De kartonnen kruk is eenvoudig in- en uit elkaar te vouwen. Is het event voorbij? Je vouwt de FestivalChair in een handomdraai weer netjes in elkaar en kunt de kartonnen krukjes bij een volgende gelegenheid gewoon weer opnieuw gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om de branding van je merk, dienst of product te laten doorgaan tot in de huiskamer. Geef de kartonnen krukjes dan na het evenement mee naar huis. De kruk is licht van gewicht waardoor deze gemakkelijk meegenomen kan worden.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!