Eventtrip / No Worries.Events

Eventtrip / No Worries.Events

Eventtrip is sinds 2006 de specialist in vervoer bij evenementen, concerten, festivals en beurzen. Met ruime ervaring door geheel Europa en referenties als onder andere Paaspop (NL), We Are Electric (NL), Wacken Open Air (DE), Graspop Metal Meeting (BE) en Dynamo Metalfest (NL).

 

Wij zijn zowel gespecialiseerd in het vervoer per touringcar, maar daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in pendelbusvervoer tussen stations, en eventuele verder gelegen parkeerterreinen. 

 

Wij zijn een uniek bedrijf als het aankomt op het leveren van grote voertuigen bij projecten zo zetten wij tijdens touringcarvervoer hoofdzakelijk dubbeldekkers in, waardoor wij richting zowel de opdrachtgever als de festivalbezoeker een schappelijke prijs kunnen hanteren voor een buskaart.

Doordat wij kunnen beschikken over meer dan 50 gelede (harmonica) bussen die gestald staan over meer dan 25 verschillende stallingen door het gehele land zijn wij daarnaast één van de meest betrouwbare partijen om uw pendelvervoer aan uit te besteden.

 

Onze vervoerskundige beschikt over ruim 11 jaar ervaring en is daarmee wellicht de meeste ervaren vervoersregisseur  binnen de evenementen-vervoerssector van geheel Nederland. Onze vervoerskundige werkt graag voor uw evenement een gedegen vervoersplan uit met daarbij rekening gehouden met elk denkbaar scenario, hij zal een stap verder gaan dan 9 van de 10 van zijn collega's. 

 

Sinds dit jaar hebben wij daarnaast ook een veiligheidscoördinator in dienst met ruim 10 jaar ervaring. Zij kijkt mee om het vervoer op veiligheidsgebied naar een nog hoger niveau te tillen, zeker geen overbodige luxe nu de term crowdmanagement zo'n hot item is.

 

Wist u daarnaast ook al dat wij meer als de helft van ons personeel zelf hebben opgeleid? Onze HRM manager vertelt u er graag meer over.

 

De kers op de taart zijn alle materialen die wij er kosteloos bij leveren zoals apparatuur voor ticketscanning en (mobiele) pinapparatuur

 

Wij zijn van mening dat te alle tijden de wens van de klant het uitgangspunt van onze dienstverlening moet zijn, wij beantwoorden dan ook graag persoonlijk de vragen van onze klanten. U kunt ons per e-mail bereiken via: info@eventtrip.eu, maar u mag natuurlijk ook te alle tijden met onze specialisten bellen op het telefoonnummer

033-4669851 

Wij zien u graag in stand 8 tijdens Festivak!