eventplanner.nl

eventplanner.nl

eventplanner..nl is al 15 jaar de grootste community voor eventplanners in Nederland en België. Dit online vakblad inspireert organisatoren om hun grenzen te verleggen en hun events een niveau hoger te tillen. De portaalsite bereikt maandelijks meer dan 125.000 opdrachtgevers en organisatoren van (bedrijfs)evenementen in de Benelux.

Ben je op zoek naar een eventlocatie, cateraar, evenementenbureau, band, ...? De beste eventbedrijven vind je in onze search engine. Dankzij ons veilige review systeem weet je bovendien meteen welke eventleverancier ook het beste bij jouw event past. Met de booking engine vraag je bij geselecteerde eventbedrijven in enkele klikken een offerte, zie je beschikbaarheden en boek je meteen.

Met eventplanner.tv houden we wekelijks je kennis op peil. De talkshow geeft, net zoals onze artikels, tips om je event impactvoller te maken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in de evenementensector.

Samen met LannooCampus is eventplanner.nl uitgever van het boek EVENTS. Al jaren een bestseller die gesmaakt wordt door zowel ervaren eventplanners als eventdummy's. In het boek ontdek je hoe je een geslaagd evenement organiseert aan de hand van tips, checklists, ... van tientallen professionals uit de eventsector.

Abonneren kan gratis en ben je een échte professional, dan is het eventplanner.PRO lidmaatschap iets voor jou.

Eventlocaties en eventbedrijven helpen we groeien door hun verhaal te vertellen. Dat doen we door impactvolle marketingoplossingen te ontwikkelen, die er op gericht zijn om betrouwbare relaties tussen onze adverteerders en onze gebruikers tot stand te brengen.