EventCoin

https://www.event-coin.nl

Standnr: Noviteitenplein - 51

EventCoin

EventCoin specialiseert zich in het betalingssysteem op festivals. Door middel van onze app kan dit betalingssysteem volledig gedigitaliseerd worden. Dit brengt vele voordelen met zich mee voor zowel de gebruiker als de organisator. In de app kunnen munten gekocht, gedeeld en besteedt worden. Alles gemakkelijk in 1 app!

EventCoin is opgericht door drie studenten van Ondernemerschap en retail management in Breda. Het team student-ondernemers bestaat uit; Mark van Rijsbergen, Roy van den Berg en Tom Melis. Deze gedreven ondernemers willen er voor zorgen dat alle festivals plastic vrij worden, door middel van de EventCoin app.

De EventCoin app biedt vele mogelijkheden voor zowel de gebruiker als de organisator. Allereerst zit alles in een app; munten kopen, munten delen met vrienden, munten besteden en alle informatie van het festival. Alles in een! Daarnaast hoeven bezoekers niet meer in de rij te staan en kunnen ze munten ook nooit meer kwijtraken. door het werken met een app wordt er veel informatie verzameld die handig is voor jou als organisator. Zo is live in te zien hoeveel er is verkocht en welke producten er zijn verkocht. Daarnaast is het systeem heel makkelijk om mee te werken en dus ook ideaal voor het barpersoneel.