Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

De regio Zuidoost-Brabant is een multifunctionele evenementenlocatie rijker: Eventcentre Aquabest is geopend!

Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie geschikt voor o.a.: beurzen, congressen, presentaties, bedrijfsevenementen en dancefestivals.

Bij Eventcentre Aquabest is ieder event mogelijk!

De nieuwe evenementenlocatie is gelegen op het bruisende recreatiepark Aquabest. Dichtbij de A2 en A50. 

De manier waarop de locatie is ingedeeld zorgt voor talloze organisatiemogelijkheden.

Eventcentre Aquabest bestaat uit ‘The Main’: een mooie casco hal waar uw event tot in de details kan worden gecreëerd.

Tevens biedt Eventcentre Aquabest ‘The View’: een sfeervolle zaal gelegen op de eerste verdieping van de locatie, geschikt voor groepen van maximaal 150 personen. 

Aangezien Eventcentre Aquabest over verschillende ruimtes beschikt die zowel apart als in zijn geheel verhuurd kunnen worden zijn er diverse mogelijkheden. 

The Main is geschikt voor vele soorten evenementen. Waar moet u dan aan denken? Grote bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, dance events en festivals. Elk evenement kan volledig aangekleed worden naar wens, dit maakt de zaal tevens uniek.

 

Mogelijkheden

Bij The Main zijn een tal van mogelijkheden, alles kan gecreëerd worden omdat de zaal multifunctioneel ingedeeld is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de zaal optisch te verkleinen voor een optimale sfeer. 

Het is mogelijk om The Main te combineren met The View, The View kan dan bijvoorbeeld dienen als vipruimte.

 

The View

The View is een zaal gelegen op de eerste verdieping van het Eventcentre Aquabest. The View biedt een prachtig uitzicht over het water, voorzien van een eigen entree, een capaciteit van 150 personen en een oppervlakte van 130m2. Het is een sfeervolle zaal met een ruim dakterras en een mooie inrichting. Dit samen maakt The View een unieke locatie.

 

Soorten evenementen

The View is een geschikte zaal voor vele verschillende evenementen denk aan een barbecue, borrels met collega’s, familie of vrienden, presentaties, vergaderingen of als viparea bij een groot evenement. 

Bent u nog opzoek naar de geschikte locatie voor uw feest, bedrijfsfeest, barbecue, beurs, kinderevenement of festival. Neem dan snel contact op met Eventcentre Aquabest.