Event Medical Service B.V.

Event Medical Service B.V.

Event Medical Service (EMS) is gespecialiseerd in het organiseren van medische hulpverleningbrandpreventie en brandtechnische hulpverlening van uw evenement.

Wij staan voor volledige professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, (pop)concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Of het binnen is in een stadion, concerthal of sporthal, buiten op een festivalterrein, op het strand of ter water.  Wij kunnen ons overal op aanpassen.

Camping Mysteryland

Kwalitatieve zorgverlening

Ons medische team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Zij beschikken altijd over de juiste diplomering. De hulpverlening is conform de Nederlandse wettelijke kaders en normen en voldoen hiermee aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. 

 

Celebrate Safe

EMS is nauw betrokken bij de campagne Celebrate Safe, heeft zitting in de begeleidingscommissie van Unity en heeft een unieke plaats binnen de begeleidingscommissie van het DIMS dat is aangesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. EMS is uniek in een primaire samenwerking met het Trimbos Instituut omtrent het monitoren van de middelenmarkt en eventuele gezondheidsverstoringen.

 

Winnaar Dutch Live Entertainment Production Awards

Winnaar 'Favorite Service Company'

In 2019 zijn wij door de evenementenbranche tijdens de Dutch Live Entertainment Production Awards verkozen tot 'Favorite Service Company'. Een jury prijs. Verkozen door collega's uit het vakgebied.

 

Opleidingen Bedrijfsveiligheid

Naast hulpverlening en ondersteuning op evenementen zijn wij een specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid.Wij verzorgen opleidingen, diensten, veiligheidsproducten, controle en onderhoud. Wij nemen uw gehele administratie op het gebied van bedrijfshulpverlening uit handen. 

Kom naar onze stand en maak kennis met de verschillende takken van Event Medical Service van Dutch Safety Group