Euro Events B.V.

Euro Events B.V.

Euro Events is een dynamische onderneming voortgekomen uit de evenementensector en al jaren één van de grootste spelers binnen de branche. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis opgebouwd die ingezet wordt om bij iedere klant een passend advies te geven en de juiste, kwalitatieve producten te leveren. Hierdoor is Euro Events gegroeid tot de betrouwbare partner die zij nu is, waarbij persoonlijk advies en meedenken met de klant onze kracht is. 

Euro Events heeft een groot gedeelte van de productie in eigen huis. Dit verkort de levertijden, verhoogt de leverbetrouwbaarheid en komt onze flexibiliteit ten goede. Wij zijn vrijwel niet afhankelijk van derden, waardoor de kans op misbruik van de producten wordt geminimaliseerd. Euro Events is één van de grootste leveranciers in de markt. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Door de eigen productie wordt de dure tussenhandel uitgeschakeld en kunnen wij u scherpe prijzen bieden. 

Bij Euro Events kunt u terecht voor polsbandjes, consumptiemunten, lanyards, garderobenummers, promotieartikelen, kleding en verhuur van evenementbenodigheden.  

Nieuw: bio breekmunt!

Dé breekmunten voor een groener evenement

De bio breekmunten worden gemaakt van zetmeel wat gewonnen wordt uit aardappels. Voor de bedrukking wordt gebruikt gemaakt van gecertificeerde biologisch afbreekbare inkt op waterbasis. Daardoor is deze munt 100% biologisch afbreekbaar en vergaat in de natuur binnen één jaar. Benieuwd naar onze klantervaringen? Bekijk dan de biomunten showcase.