EP-Collective

EP-Collective

EP Collective staat sinds 2016 bekend als een betrouwbare partner in de verhuur van productiematerialen voor evenementen. Voor de meeste vraagstukken op het gebied van productie biedt EP Collective een oplossing. Van stroom, water, brandblussers, noodverlichtingen tot bierleidingen.

Onze specialisatie zijn kabelgoten. Die hebben we in allerlei soorten en maten. Onze gebruiksvriendelijke en mooie goten waren al te zien op evenementen  Masters of Hardcore, Solar Weekend Festival en The Best of Armin Only, Paaspop, DGTL en nog veel meer.

Als totaalleverancier bieden we alle materialen die nodig zijn voor een geslaagde productie. Zo leveren we verschillende blusmiddelen. Met Nederlandse, Belgische en Duitse keuring. Maar ook alles wat met veiligheid te maken heeft: bhv-cases, AED’s, bouwhelmen en paniek- en noodverlichtingen. Voor de inrichting van een productiekantoor vind je bij ons onder meer printercases, koelkastcases en koffiecases.

Bij EP Collective staat service voorop. Zo worden alle materialen schoon en volgens afspraak geleverd. Ook voldoen onze producten aan de gestelde eisen. En natuurlijk denken we graag met je mee! Wil je nog iets weten? Neem gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst.