Energyst Rental Solutions B.V.

Energyst Rental Solutions B.V.

HUUROPLOSSINGEN MET REAL ENERGY

Stroomvoorziening en klimaatbeheersing voor evenementen
The show must go on. Daarom moet u absoluut kunnen vertrouwen op de elektriciteitsvoorziening en de klimaatbeheersing. U concentreert zich op uw evenement en wij zorgen dat de energie blijft stromen. Daar hebben we alles voor in huis. Materiaal wat bij uitstek geschikt is voor evenementen gecombineerd met jarenlange ervaring bij kleine én grote evenementen. Wij helpen u om uw festival, tv-productie, sportevenement of business event tot een succes te maken.

Back-up
Zonder stroom gaat de show niet door. Storingen kosten niet alleen geld, maar leiden ook tot teleurgestelde bezoekers en misschien wel tot grote reputatieschade voor u. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij het succes van uw evenement. Daarom willen wij bij elk project zorgen dat we eerst begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn. We gaan met u om de tafel en blijven doorvragen tot we precies weten wat u nodig heeft. Wij leveren efficiënte, milieuvriendelijke en stille apparatuur. En omdat betrouwbaarheid cruciaal is bij evenementen, hebben wij ook verschillende oplossingen voor back-upvoorzieningen in de vorm van materiaal en/of personeel.

Bij ons vindt u alles onder één dak, zodat u al uw aandacht op uw evenement kunt richten.

Energyst CAT Rental Power
Energyst is een CAT Rental Company voor stroomopwekking en klimaatbeheersing. Maar in de eerste plaats zijn wij een team van mensen die energie steken in elk project waaraan wij werken, waar ook ter wereld. En eerlijk gezegd is het niet de energie van onze huuroplossingen die het verschil maakt. Het echte verschil zit ’m in de energie van onze mensen. Betrokken specialisten die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen.

Vertel ons daarom alles over de uitdagingen waar u voor staat. Onze accountmanagers Wiljan Paridaans en Marieke Maas staan voor u klaar.

Wiljan Paridaans

wiljan.paridaans@energyst.com / 06 52 53 52 04

Marieke Maas

marieke.maas@energyst.com / 06 52 53 52 06