Easydus

https://easydus.com/

Standnr: B 346

Easydus

Veel organisaties werken voor allerlei processen met foutgevoelige Excel lijstjes, losse persoonlijke e-mails, handmatige losse documenten of facturen en typen gegevens van het ene systeem in het andere systeem omdat ze niet met elkaar samenwerken. Het gevolg is veel handmatige activiteiten met grote kans op fouten.

Easydus is een softwaretool waarmee je niet alleen je (complexe) deelnemersregistratie automatiseert, maar ook jouw Sponsors, Abstracts, Exposanten en overige relaties. Al dan niet in combinatie met een CRM en deelname historie.

Allemaal in één tool? Inderdaad! Dit bereiken wij door jouw communicatie op te delen in bouwblokken (bijvoorbeeld webformulier, e-mails, login omgeving) die we aanpassen op jouw doel en doelgroep in kwestie. Om al jouw verschillende doelgroepen goed te managen, heeft iedere doelgroep zijn eigen set aan bouwblokken. Deze bouwblokken kun je op ieder moment zelf wijzigen.

Stop met heen en weer mailen en creëer een omgeving waarbij jouw doelgroep zelf haar eigen doelen kan bereiken. Nieuwsgierig? Stuur een bericht via LinkedIn