Dutch Cups / GreenCups

Dutch Cups / GreenCups

Dutch Cups produceert en levert al meer dan 25 jaar herbruikbare en vrijwel onbreekbare kunststof drinkglazen, alsmede duurzame schenkkannen en dienbladen, voor allerlei evenementen (zoals festivals, stadions en bruiloften), cafe’s, discotheken, theater- en concertzalen. Overal waar veiligheid, minder afval, praktisch gebruik en prettig drinkcomfort gewenst is worden de ecoglazen ingezet.

De ecoglazen zijn beschikbaar in diverse schenkmaten, zijn gemaakt van polycarbonaat, polypropyleen of tritan en hebben de look & feel van echt glaswerk. Alle glazen zijn vele malen herbruikbaar, handmatig en machinaal te reinigen, en te bedrukken van 1 kleur tot full colour. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Naast de verkoop van herbruikbare hard plastic glazen, bied Dutch Cups ook verhuur van herbruikbare kunststof glazen aan onder de naam GreenCups.

Je huurt de GreenCups tegen lage kosten, waarbij de logistiek uit handen wordt genomen. Bestel de glazen eenvoudig online, de glazen worden vooraf geleverd en weer opgehaald na het evenement. Je hoeft zelf geen eigen glazen aan te schaffen, te vervoeren, te reinigen of op te slaan. Flexibel, snel en gemakkelijk.

Dutch Cups creëert samen met GreenCups een milieuvriendelijke oplossing voor kartonnen en plastic wegwerpbekers en een veilige en goedkopere oplossing voor breukgevoelig glaswerk.

Samen zorgen we voor minder plastic afval tijdens evenementen.