DropBucket

DropBucket

Deense designers herontdekken de vuilnisbak in Europa -

DropBucket: het veranderen van afval in mooie, gebruiksvriendelijke, goedkope en duurzame vuilnisbakken, voor iedereen op festivals, evenementen en beurzen! DropBucket is de perfecte makkelijke en effectieve oplossing voor elk festival of evenement. De afvalbak is ontworpen met het fsc certificaat om er voor te zorgen dat de vuilnisbak altijd alleen maar bestaat uit verantwoord gewonnen materialen. 

Vele festivals en evenementen gebruiken de afvalbak omdat deze goed is voor hun budget en de omgeving! 

DropBucket designers: ‘'Onze passie komt voort uit het maken van een product dat gemaakt is van gerecyclede materialen en het milieu niet schaadt''. 

Over de vuilnisbak

DropBucket komt altijd plat gevouwen geleverd. Doordat er 100 DropBuckets op 1 pallet passen worden de transport kosten en uitstoot verminderd. Daarnaast kunnen de vuilnisbakken in 2 seconden worden opgezet. Dit resulteert in het besparen van tijd, geld en personeel tijdens het op - en afbouwen van evenementen en festivals.  

De eerste DropBucket is gemaakt van gerecycled karton, maar het bedrijf heeft grote ambities en heeft daarom hun nieuwe model gelanceerd! Dit model is gemaakt van gerecycled plastic materiaal en kan vele jaren worden hergebruikt.