Deworrying Operations B.V

Deworrying Operations B.V

Het ontzorgen van uw evenement en festival is voor ons de topprioriteit. Welke zaken kunnen wij voor u regelen:

- Vergunningstrajecten
- Schaaltekeningen
- Offertetrajecten
- Leveranciersschema’s
- Crew, leveranciers en artist briefings
- Personeelsplanning
- Bestellijsten
- Volledige horecavoorbereiding en -uitwerking
- Volledige sitevoorbereiding en -uitwerking
- Volledige techniekvoorbereiding en -uitwerking
- Volledige decovoorbereiding en- uitwerking
- Volledige showvoorbereiding en -uitwerking

Maar dit is nog niet alles! Als wij de productie van uw evenement hebben uitgevoerd doen wij graag ook de uitvoering van uw evenement. Hierbij werken wij met multi- inzetbare teams die onder leiding van een 'Field sheriff' voor elke taak klaar staan. Al onze deworriers zijn in het bezit van alle benodigde certificaten zoals VCA, SHV en de heftruck en hoogwerkers certificaten. Zo zijn de teams voorbereid voor alle taken die wij van u ontvangen.

In het afgelopen festivalseizoen hebben wij met ons sterke team op meer dan 150 projecten mogen staan waar wij meer dan 20 partners hebben kunnen ontzorgen. Deze lijn willen wij in de toekomst gaan doorzetten en nog veel groter maken. Door middel van onze nieuwe joint bv: Entrance Experts willen wij ook de beveiliging markt gaan bestormen. Door de combinatie van expertise en ervaring van Deworrying en BMS security is niet alleen de veiligheid gewaarborgd maar ook de effectiviteit van de operatie hiervan. Doordat wij voor 95% werken met onze zelfopgeleide personeel zijn wij stabiel in onze opkomst. Productie, operatie en verzekering van onze projecten maakt ons uniek in onze dienstverlening.

We gaan graag het gesprek aan om te kijken waar de onderdelen van onze diensten verlening het beste in jullie situatie kunnen ontzorgen. Kom ons bezoeken bij stand B 456 op 9 en 10 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch.

 

Deworrying