Den Hollandsche PiekUnie B.V.

Den Hollandsche PiekUnie B.V.

Piek is een digitaal systeem dat kan worden ingezet om de betaalstructuur op ieder soort evenement te regelen. Het systeem maakt het mogelijk voor bezoekers om via de Piek-Wallet-app of een NFC-tag hun consumptie af te rekenen. Zo staan ze niet meer onnodig lang in de rij en zijn plastic munten verleden tijd!

Met Piek zet je snel en eenvoudig je eigen betaalstructuur op. Door het Plug-and-Play principe vergt het opzetten van een digitale betaalstructuur een minimale installatietijd en is het makkelijk schaalbaar. Zo voeg je met een druk op de knop een nieuw verkooppunt toe!

Daarnaast maakt het systeem het voor organisaties mogelijk om live inzicht te krijgen in het bestedingsgedrag van bezoekers. Aan de hand van deze inzichten kunnen organisaties inspelen op de daluren door “happy hours” in te stellen.

Na afloop van ieder evenement biedt Piek een duidelijk en specifiek overzicht van de financiële resultaten. Dit overzicht bevat onder andere inzichten als de totale opwaarderingen, de omzet (per verkooppunt), de gemiddelde bestedingen en transacties per bezoeker.

Geen omzet? Geen lasten! Piek rekent met een No Cure – No Pay methode. Wil je meer weten over het bedrijf Den Hollandsche PiekUnie, de technologie of andere zaken? Kom langs bij onze stand (466), we staan klaar met een demo om jouw vragen te beantwoorden.  

Jouw betaalverkeer, piekfijn geregeld.