The Decoration Factory

The Decoration Factory

Bij The Decoration Factory bent u aan het juiste adres als het gaat om de gewenste sfeerbeleving op uw feest of evenement te laten verzorgen.

Wij bogen op een jarenlange ervaring in de branche op het gebied van tijdelijke inrichtingen waarbij we kunnen putten uit een groot magazijn met ontelbare decors en rekwisieten in een veelvoud van thema's.

Apre's ski, octoberfest, carribisch, country, prachtige kerstdecoraties, en ook hele trendy inrichtingen met lounge, wit en LED verlichting.

Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats en (kunst)schildersattelier, waardoor we snel maatwerk kunnen verzorgen, ook kunnen wij inrichtingen vervaardigen voor vaste interieur, denk daarbij aan partycentra.

Naast onze decorspecialiteit, kunnen wij aanvullend alles leveren op het gebied van party verhuur.

Sinds enkele jaren hebben we The Party rent Factory opgericht en hebben daarmee het uitgebreidste party artikelen assortiment in onze regio.

Als wij u evenement decoreren kunnen wij tevens de biertap, de statafels, het glaswerk en alles wat er nog meer nodig is, direct verzorgen, ook de toiletwagen, enz.