Crowdwatch

https://www.crowdwatch.nl

Standnr: B 380

Crowdwatch

CrowdWatch waarborgt veiligheid en genereert overzicht op evenementen. Dit wordt gerealiseerd door middel van het inzetten van 4K PTZ camerasystemen. Deze beweegbare camerasystemen stellen de gebruiker in staat om direct: een beeld te krijgen bij een calamiteit, een overzicht te krijgen over een specifieke area of terreinbewaking. Buiten openingstijden kunnen de beelden naar nachtbwaking, politie of een PAC worden verzonden. Dit maakt voor een meer efficiënte inzet van het beveiligingspersoneel. 

Het compacte en lichte karakter van de camera maakt plaatsing - aan welk element dan ook - eenvoudig realiseerbaar. De camera’s kunnen volledig stand-alone draaien op een batterij en 5G verbinding, of kunnen worden aangesloten op een (stroom)netwerk. 

Komend seizoen zetten we een volgende stap naar veiligere evenementen met de introductie van een complete turn-key oplossing voor het mobiele event control center of centrale post.  Onder de werktitel Cdesk introduceren wij in samenwerking met Crowdcom dit najaar volledig ingerichte mobiele werkplekken speciaal gemaakt voor veiligheidsdiensten en cameratoezicht. De Cdesk huisvest alle faciliteiten die je mag verwachten van een moderne werkplek. Zo zijn de elektrisch verstelbare bureaus voorzien 2 schermen, eigen noodstroom en backup netwerk en usb chargers.

We hebben beste voor het laatst bewaard: De Cdesk beschikt namelijk standaard over alle beschikbare databronnen in het ECC  - van kaartmateriaal en telefoonlijsten tot GPS locaties van collega’s.  Dat betekent nooit meer kostbare tijd verliezen tijdens het zoeken naar printjes,  uitvergroten op een PDF of excel lijstjes naar elkaar doorsturen. Alle data is direct beschikbaar met een druk op de knop op een van de twee monitoren. Kom onze nieuwe Cdesk bekijken op Festivak, stand 380  en ervaar hoe CrowdWatch en Crowdcom elke locaties - van gemeentehuis tot strandtent - kan omtoveren tot een betrouwbaar Event Control Center.