Crowdcom

https://crowdcom.nl

Standnr: B 380

Crowdcom

Crowdcom draagt bij aan veilige events door live monitoring van bezoekersstromen voor de crowd management professional. Via ons online Event Dashboard waarschuwen we in real-time bij maximale bezetting op pleinen, meten doorstroming en voorspellen drukte. Het Event Dashboard voegt alle data van onze sensoren samen tot één krachtige tool om publieksstromen te monitoring en bij te sturen. 

Komend seizoen zetten we een volgende stap naar veiligere evenementen met de introductie van een complete turn-key oplossing voor het mobiele event control center of centrale post.  Onder de werktitel Cdesk introduceren we dit najaar volledig ingerichte mobiele werkplekken speciaal gemaakt voor veiligheidsdiensten en cameratoezicht.

De Cdesk huisvest alle faciliteiten die je mag verwachten van een moderne werkplek. Zo zijn de elektrisch verstelbare bureaus voorzien 2 schermen, eigen noodstroom en backup netwerk, usb chargers en ambienteverlichting

We hebben beste voor het laatst bewaard: De Cdesk beschikt namelijk standaard over alle beschikbare databronnen in het ECC  - van kaartmateriaal en telefoonlijsten tot GPS locaties van collega’s.  Dat betekent nooit meer kostbare tijd verliezen tijdens het zoeken naar printjes,  uitvergroten op een PDF of excel lijstjes naar elkaar doorsturen. Alle data is direct beschikbaar met een druk op de knop op een van de twee monitoren. 

Kom onze nieuwe Cdesk bekijken op Festivak, stand 380 en ervaar hoe Crowdcom elke locaties - van gemeentehuis tot strandtent - kan omtoveren tot een betrouwbaar Event Control Center.