Credon

Credon

Credon is marktleider in de Benelux met een totaal pakket van Qlik Business Intelligence (BI) oplossingen.  Als jong en dynamisch bedrijf, denken wij mee met onze klanten om telkens opnieuw een ‘WOW’ effect te realiseren.  We hebben een uitgebreid en gecertificeerd team van BI consultants dat tot de top van Europa behoort. Onze meer dan 550 klanten leveren we een eerlijke, correcte, snelle en volledige service.

Een succesvolle analyse berust op accurate, goed gestructureerde data, op maat van de specifieke behoeften. Nochtans was data nooit groter en complexer dan nu. Het is vaak tijdrovend en op technisch vlak een heuse klus om data in een bepaald format te krijgen.

Daarom verwelkomt Credon u graag op STAND 77, waar de focus ligt op 'data wrangling' en self-service data preparation met Trifacta.
 
Trifacta en data wrangling: het proces om ruwe data-input om te zetten naar voorbereide output die die geïntegreerd kan worden met Qlik Sense. Dit leidt tot een tijdswinst die kan oplopen tot wel 90%.
 
Qlik Sense is een revolutionaire self-service applicatie voor data visualisatie en data discovery, ontwikkeld voor individuen, groepen en organisaties.