Creatief Confetti

Creatief Confetti

Groot en klein geniet van elk feest

Confetti is een kinderentertainmentbureau in Haarlem met jarenlange ervaring in het organiseren van kinderfeesten. Van het opzetten van een kleinschalige knutseltafel tot het organiseren van een feest met honderden kinderen, wij regelen het.
Confetti neemt alle zorgen uit handen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je bedrijfsfeest maar ook zijn we te vinden op festivals, beurzen en doen we promotieactiviteiten voor kinderen voor winkelcentra.

Geschoolde begeleiders

Ons team bestaat uit professionele en enthousiaste begeleiders en wedding nanny’s die in het bezit zijn van een pedagogisch diploma of een pedagogische achtergrond hebben. Met onze kennis en ervaring uit onder andere het basisonderwijs organiseert Confetti altijd een geslaagde dag. Al onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het werken met kinderen en zijn in bezit van een verklaring van goed gedrag.

Duurzaam, verantwoord en professioneel

Confetti werkt met duurzaam en verantwoord speelgoed en materiaal. Dat betekent bijvoorbeeld dat we veel knutselen met recycle en upcycle materialen. Dat we glitteren met biologisch afbreekbare glitters en gebruik maken van professionele schminkproducten.
Onze geschoolde schminkers volgen de laatste trends en weten precies hoe ze van elk kindergezicht een waar kunstwerkje maken. 

Expert in kinderentertainment

Sandra Hogenkamp is oprichtster van Confetti en al 15 jaar lang specialist in kinderentertainment en kinderfeesten op bijzondere locaties. Met het verhuren van feestkisten is het ooit begonnen, maar al snel groeide Confetti uit tot een expert in kinderentertainment. Sinds 2007 organiseert Confetti alle kinderfeestjes en evenementen op het Muiderslot, onder de rook van Amsterdam.

Sandra heeft zowel een Pabo-diploma als een cultureel-ondernemersdiploma. De ideale combinatie voor het organiseren van de allerleukste kinderfeesten!