Coco Choco Compagnie

https://ChocoEntertainment.nl

Standnr: Entertainment plein - 480 H

Coco Choco Compagnie

Coco Choco Compagnie brengt professioneel en kwalitatief hoogstaand belevingsentertainment voor persoonlijke feelgood-momenten op (bedrijfs-)evenementen en festivals. Vriendelijk entertainment met een vleugje chocola. Met humor, persoonlijke aandacht en heel veel positiviteit brengen wij een zinnenprikkelende ervaring die bij blijft. Resultaat: een brede glimlach en een heerlijke herinnering.
ChocoEntertainment...pure blijmakerij. Ook in melk en wit.

Onze bestseller, zijn onze chocotattoos ; tijdelijke tattoos van chocolade. Maar ook de chocobingo, chocoquizz, of choco-turbo-wellness zijn erg gewild, net als Dr. Choc , de chocochicks of de chocoladeprinses. En dat is pas een kleine greep uit ons aanbod. De sfeer en vormgeving van al het entertainment van Coco Choco Compagnie ademt vintage , retro,  rockabilly... En wat het belangrijkst is; het is altijd positief, vriendelijk, warm, met veel persoonlijke aandacht . Entertainment vol met vitamine A(andacht), B(eleving) en C(hocola)

https://youtu.be/c7xxVwg5xmg

Deze link leidt naar een kort filmpje, een registratie van Coco Choco Compagnie op het lentefestival te Zeist. Let op; het filmpje ZOU de indruk kunnen wekken dat we enkel kinderanimatie doen. Dat is niet persé het geval. We spelen voornamelijk voor volwassenen én op familie evenementen. Echter het filmpje geeft je wel een goede indruk van de sfeer die CCC wil creëren. Feestelijk, vrolijk en speels.

Alvast even voorproeven? Neem dan een kijkje op;

www.ChocoEntertainment.nl

www.facebook.com/cocochococompagnie

www.instagram.com/cocochococompagnie