CLC-VECTA

CLC-VECTA

CLC-VECTA is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen en evenementen & entertainment.

CLC-VECTA draagt bij aan de optimale profilering van het medium Live Communicatie en aan de verdere professionalisering van de Live Communicatie branche en onze leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren. Dit doen we onder meer door interessante bijeenkomsten te organiseren en nieuws, relevante cijfers en kennis (uit onderzoek) te delen. Bovendien behartigen we de (collectieve) belangen van onze leden en bieden we een aantrekkelijk voordelenpakket.

CLC-VECTA event verzekering
Met de CLC-VECTA event verzekering, die exclusief via een CLC-VECTA lid afgesloten kan worden, kunnen leden van CLC-VECTA hun opdrachtgevers de zekerheid bieden dat ze gedekt zijn tegen uiteenlopende risico's en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen.

Meer weten?
Voor meer informatie over het lidmaatschap en/of de ledenvoordelen kijk je op onze website www.clcvecta.nl of neem je contact met ons op via info@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 352 444.