Catering Lokaal

Catering Lokaal

Catering Lokaal is dé cateraar 2.0 van jouw evenement. Terwijl wij een supertof evenement voor u organiseren en uitvoeren, steunen wij  tegelijkertijd  de  ondernemer  in  de  stad.  Dit  vanwege het feit dat wij onze inkoop niet bij de groothandel doen, maar bij de lokale ondernemer. Wat je Lokaal haalt is lekker(der)! Dus waarom zou je de lekkernijen van ver halen als er zoveel goeds in de omgeving zelf te vinden is? Met liefde gemaakt, waarbij het ambacht jullie toelacht. Oprecht Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Duurzaam Ondernemen staat bij Catering Lokaal bovenaan de prioriteitenlijst. Naast het steunen van de lokale ondernemers is het sterk terugdringen van voedselverspilling een belangrijk topic bij ons. Zo hebben wij het fenomeen ‘No Waste, Great Taste’ gelanceerd, waarbij de gasten na een event de producten die over zijn, mee naar huis kunnen nemen. Ook juichen wij de Vegan trend toe door innovatieve vegetarische gerechten te ontwikkelen en het gebruik van vlees en vis op deze manier te reduceren.

Catering Lokaal opereert landelijk; van simpele broodjeslunch tot high end 4-gangen diner, spectaculaire feestavond of congres. Alle wensen brengen we samen in onze lokale catering en innovatieve foodconcepten. We organiseren, faciliteren en verbinden. Wij zorgen voor de coördinatie en de eenheid op het gebied van uitstraling en beleving.