Caterevents

Caterevents

CaterEvents is meer dan alleen een cateraar in Eindhoven. Wij zijn uw partner op het gebied van catering, evenementen en organisatie. Soms passend facilitair, soms extravagant, maar altijd versterkend van de communicatiedoelstelling. Kwalitatieve dienstverlening met oog voor detail, gastvrijheid met een glimlach, een concept voor iedere gelegenheid die past als een jas. Daar blinken wij als cateraar in uit!

Als cateringpartner denken wij graag met u mee. We begrijpen dat iedere wens anders is en zo werken wij met verschillende labels om zo een passende beleving neer te zetten voor de gasten. Van ambachtelijke, organische producten met de focus op samen eten is samen beleven, tot exclusieve combinaties, smaakexplosies, en live cooking waarbij alle verwachtingen worden overtroffen. Natuurlijk behoort levering aan huis of op locatie tot de mogelijkheden. Inclusief tafels, servies en uiteraard de schoonmaak.

Bij CaterEvents geloven we dat catering met bijpassend eten en drinken bijdraagt aan het feest. Van welkomstdrankje en partyfood, tot lopend buffet of uitgeserveerde diners. We verrassen en verwonderen u graag.