Brink Verkeer Evenementen BV

Brink Verkeer Evenementen BV

Brink Verkeer is een bloeiende organisatie welke sinds 2005 actief is in de wereld van mobiliteit bij evenementen- en infra werkzaamheden. Brink Verkeer is sinds enkele jaren opgesplitst in een tweetal hoofdonderdelen, te weten Brink Verkeer Infra B.V. en Brink Verkeer Evenementen B.V.

De activiteiten van Brink Verkeer Evenementen zijn hoofdzakelijk gericht op het ontzorgen van de opdrachtgever wat betreft het mobiliteitsvraagstuk rondom één of meerdaagse evenementen met soms meer dan 100.000 bezoekers. In de afgelopen jaren is er ervaring opgedaan bij opdrachtgevers zoals evenementen- en amusementenorganisaties, gemeenten en andere overheidsinstanties, eredivisieclubs en het nationale voetbal elftal, wielerwedstrijden en andere sportevenementen. Ook bij de landelijke Koningsdag en Sinterklaasintocht is Brink Verkeer een graag geziene gast.

Wij van Brink Verkeer zijn van mening dat uw wens centraal moet staan. Hier zijn wij uniek in, in onze branche. Wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085-7602811.