Bevers & Bevers

Bevers & Bevers

Reeds in 1978 wist Frans Bevers dat mensen graag genieten van hun vrije tijd & ontspanning en dat ze op deze mooie momenten graag een hapje en een drankje genieten.

Al vrij snel was het duidelijk dat Frans Bevers, burgerlijk ingenieur als opleiding, zijn nieuwe uitdaging had gevonden, het klantenbestand groeide maand na maand en Frans Bevers Catering was na enkele jaren de grootste speler op de markt van de publieke catering.

Met klanten als Rock Werchter, Werchter Classic, Pinkpop, Pukkelpop, Circuit Zolder, Wereldkampioenschappen Cyclocross zelfs tot in het Tsjechische Tabor maar ook dichter bij huis zoals Koksijde , Hoogerheide, Hooglede Gits, Heusden-Zolder , Valkenburg , Wereldkampioenschappen Motorcross , de grotere voetbalmatchen , ....... groeide Beverly Food & Beverage uit tot het meest toonaangevend event catering bedrijf van de BeNeLux.

Sinds 2018 kwam er verjonging in het bedrijf, Jurgen Bevers kwam erbij en de naam Beverly Food & Beverage kreeg als roepnaam Bevers & Bevers, hierdoor is de continuïteit van het bedrijf een feit.