Beelen Event Services

Beelen Event Services

Jaarlijks vinden in Nederland zo’n achthonderd muziek- en dancefestivals, sport-, food - en andere evenementen plaats. Voor een groot aantal daarvan levert Beelen Event Services (voorheen CT Event Services) een breed assortiment containers en schoonmaakdiensten. Met enthousiaste medewerkers en modern, milieuvriendelijk materiaal staan we dag en nacht, zeven dagen per week garant voor een dienstverlening die aansluit op de wensen en eisen van onze klanten.

Innovatief, duurzaam

In Nederland, België en Duitsland hebben we de afgelopen jaren bewezen dat we een betrouwbare en toonaangevende partner in het reinigen van evenemententerreinen zijn. Dankzij onze innovatieve, duurzame oplossingen en concepten zijn we in staat om ieder evenement schoon en netjes te houden. Met vakkundig personeel en ons moderne, milieuvriendelijke materieel leveren we een optimale service: van de voorbereiding van ieder evenement tot en met het schoon opleveren van de locatie na afloop van het evenement.  

Totaalpartner

We zetten speciale machines en materialen in om evenemententerreinen schoon te maken én te houden, ongeacht de ondergrond; gras, zand, beton, tegels of vlonders. Wij richten ons op het volledige afvalmanagement en leveren een breed assortiment aan containers voor ieder denkbaar evenement, waarbij we als een totaalpartner intensief met onze klanten samenwerken. Zo werken we aan een constante verbetering van onze dienstverlening waarbij we het kostenaspect voor de klant nooit uit het oog verliezen.

Beelen Event Services onderscheidt zich door:

  • In ieder onderdeel van het proces mee te denken met de klant.
  • Telkens nieuwe duurzame afvaloplossingen- en mogelijkheden te ontwikkelen.
  • Hoogwaardige, constante kwaliteit en service te leveren.
  • "Kan niet, bestaat niet" is ons motto en dat maken wij iedere dag waar.