Beeldenkabinet

https://beeldenkabinet.nl

Standnr: Entertainment plein - 480 F

Beeldenkabinet

Beeldenkabinet: Een verrassend opbergmeubel

Het beeldenkabinet is een wel heel bijzonder opbergmeubel van de meest betoverende, ontroerende en extravagante personages. Op ‘afroep’ tot leven gewekt voor uw evenement. En altijd weer goed voor verwondering, herkenning en een glimlach. Op een bijzondere manier vertellen ze hun verhalen. Verhalen die raken en emotioneren.

Levende standbeelden

Het Beeldenkabinet heeft al tientallen levende standbeelden gecreëerd en tot leven gebracht. Kijk maar eens op www.beeldenkabinet.nl naar bijv. Mad Hatter, Flipje Tiel, Tante Til, Pinokkio en klassieken als Medusa en Willem van Oranje…. En dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Het beeldenkabinet werkt met een groep professionele artiesten.

Typetjes

Ook heel leuk om typetjes in te zetten op evenementen: Olly & Cody de vrolijke Drentse heideschapen, Kwebbel de verbaasde kabouter of de razende reporters, om er maar een paar te noemen.

Workshops

Helemaal uniek is de workshop Steengoed, Rotsvast en Beeldschoon. Mensen, vooral kinderen, worden in een mum van tijd omgetoverd tot levende beelden tijdens uw evenement. Zo kunnen ze op hun sokkel ervaren hoe het voelt om een levend standbeeld te zijn.

Inzetbaarheid

Wanneer kun je het Beeldenkabinet inzetten voor een evenement? Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar entertainment voor een festival, open dag, congres, benefietavond of een jeugdactiviteit op de camping waarbij de kinderen getransformeerd worden tot levende standbeelden. Je zoekt als programmeur van een festival of centrummanager een leuke activiteit op de koopzondag/festival, of een opvallende straatactiviteit… Het Beeldenkabinet zorgt voor verbinding en verrassing!

Wat kost dat allemaal….

Een voor de hand liggende vraag. Moeilijk te beantwoorden, omdat veel van onze activiteiten op maat samengesteld worden. Maar toch… Het valt echt mee. Er zijn al mogelijkheden voor een living statue vanaf 325 euro en een workshop vanaf 695 euro. Zeker de moeite waard om even contact op te nemen en je wensen voor te leggen. Ik informeer je graag uitgebreid en als we samen in zee gaan mag je een heldere offerte, zonder verrassingen achteraf verwachten.