Aluvision NV

Aluvision NV

Our mission is imagineering.

We inspire & connect partners on their creative journey to design modular environments.

Als innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor standbouw en events, combineert Aluvision als geen ander creatieve verbeelding met doordachte engineering. Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor beursstands, LED-wanden, volumes, displays, interieur en Hi-LED 55 tegels. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, precisie, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers.

Elke dag stelt ons team alles in het werk om snel en adequaat te reageren op de vragen van onze klanten, om opdrachten tot in de puntjes af te werken, en om alle feedback op te volgen. Dankzij de expertise, dynamiek en het enthousiasme van onze medewerkers, kunt u op ons rekenen om uw projecten tot een goed einde te brengen. In combinatie met creativiteit en oog voor detail zijn dit de perfecte ingrediënten voor een doorgedreven klantentevredenheid – ons ultieme doel!

De kracht van onze producten ligt in hun doordachte eenvoud, precisie en hoge kwaliteit. Dankzij een vooruitstrevend en gepatenteerd productieproces, worden de Aluvision frames met een ongekende precisie vervaardigd. Vooral in combinatie met de LED tegels is deze hoge nauwkeurigheid van groot belang. De tegels passen feilloos in het Aluvision framesysteem, wat altijd een uitstekend en piekfijn resultaat oplevert.

Bij Aluvision zijn we ervan overtuigd dat alleen herbruikbare oplossingen duurzaam zijn op lange termijn. Daarom hebben we ons systeem ontwikkeld met het oog op ecologie en efficiëntie. Vanaf het beginstadium van het ontwerpproces besteden we veel aandacht aan zowel functionaliteit als esthetiek, zo kunnen we voor ieder ontwerp een efficiënte en kwalitatieve bouwoplossing bieden.

De stand op Festivak is opgebouwd samen met onze verhuurpartner Loxo International. Loxo is uw partner voor de verhuur van demontabele standbouwoplossingen van Aluvision. Zij bieden u support en advies en informeren u graag over alle mogelijkheden. Meer info: www.loxo-international.com