Allfence

Dranghekken en bouwhekken voor uw evenemententerrein
Op je evenement moet alles kloppen en alle voorzieningen moeten aanwezig zijn. Allfence biedt hekwerkoplossingen voor:

  • De ontvangst en het vertrek van gasten en artiesten.
  • De aan- en afvoer en uitgifte van dranken en etenswaren.
  • De volledige beveiliging.
  • De bereikbaarheid van en door hulpdiensten.
  • De veiligheid op en rond het terrein
  • Het beperken van alle vormen van overlast.

Bijzonder flexibele oplossingen die op allerlei manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld voor toegangspoorten, nooduitgangen, backstage-faciliteiten, kiss & ride, garderobes en uitgiftebalies.

Doeken of zeilen met standaard teksten of voorzien van elke gewenste op­druk zorgen voor de finishing touch. Je omheining is zo niet alleen functioneel, maar zorgt nu ook voor de ultieme beleving.

 

Oplossingen voor alle soorten van evenementen
Voor allerlei evenementen bieden wij professioneel hekwerk. Voor een paar dagen, enkele weken of langer. We bieden standaard pakket oplossingen die modulair kunnen worden opgebouwd, maar leveren ook maatwerk. Door onze jarenlange ervaring kunnen we tijdelijk hekwerk selecteren dat helemaal is toegespitst op jouw specifieke situatie! Bijvoorbeeld bouwhekken voorzien van bedrukt folie in de stijl van je evenement. We verzorgen het hele traject voor je, zoals de levering en plaatsing direct vóór aanvang van het evenement, de demontage meteen na afloop en het transport terug naar onze magazijnen. En we leveren als het moet zelfs binnen 24 uur, 7 dagen per week!

 

Innoveren: een voortdurend proces
De mogelijkheden die we bieden voor de beveiliging van je evenemententerrein zijn legio. Naast onze standaard bouwhekken zijn dat de al genoemde foliehekken die we desgewenst voorzien van je eigen ‘corporate identity’. We hebben een enorme kennis opgebouwd met popfestivals en ontwikkelden daarvoor onder meer onze stagebarriers die voorkomen dat het publiek toegang krijgt tot de podia. Innoveren is bij ons een voortdurend proces en veel van onze nieuwe ontwikkelingen komen voort uit nauwe samenwerking met een aantal vaste opdrachtgevers. 

 

Korte communicatielijnen door een platte organisatie
Wij zijn er trots op dat het organisatoren van evenementen opvalt hoe betrokken onze medewerkers zijn en hoe stipt en attent in het nakomen van afspraken. We zijn een relatief klein team van een dertigtal medewerkers en kennen een platte organisatie. Dat maakt de communicatielijnen kort en geeft de beste garanties. Kopen of huren tegen concurrerende prijzen.