Aggreko

Aggreko

Zonder stroom - the show can't go on!

Met meer dan 30 jaar ervaring in stroom en klimaatbeheersing voor evenementen weten wij hoe een spectaculaire show opgezet moet worden. Wij steken net zoveel enthousiasme in het plannen van stroomvoorzieningen en klimaatbeheersing achter de schermen als u steekt in het organiseren van zaken vóór de schermen.

Wij werken onopvallend achter de coulissen en zorgen voor de stroomvoorziening zodat de verlichting werkt, de soundchecks soepel verlopen en de activiteiten wereldwijd kunnen worden uitgezonden. 

Of u nu een publiek moet vermaken of de uitzendingen verzorgt voor miljoenen mensen wereldwijd, wij verzorgen de details zodat u in de schijnwerpers kunt staan. 

Wij zijn uw partner voor het realiseren van een succesvol evenement

Bij een groot evenement heeft u slechts één kans om de zaken goed te doen, dus heeft u een partner nodig die naast u staat - van start tot finish - zeker als het evenement maanden of zelfs jaren van voorbereiding kost.

Zowel in de publieks- als in de speelruimten zal de tijdelijke stroom, verwarming en koeling een belangrijk onderdeel zijn achter de schermen. Zo zullen de beveiliging, medische voorzieningen, uitzendingen voor de TV, kaart- en winkelverkoop hierop aangesloten zijn. 

Onze technici zijn ervaren in het oplossen van complexe uitdagingen, bij kleine ruimtes op locatie zorgen wij dat we onze apparatuur past. Als de apparatuur op ver van het evenement geplaatst moet worden, overbruggen wij de afstand met kabels en/of luchtkanalen om de stroom, verwarming, koeling daar te krijgen waar benodigd. Bovendien kunnen wij aanpassingen snel uitvoeren mocht de omvang van uw evenement tijdens de planning wijzigen.