123 Floorrent B.V.

123 Floorrent B.V.

123Floorrent B.V. is een jong bedrijf dat zich in een aantal jaar heeft ontwikkeld tot een van de grootste en betrouwbaarste partijen van de Benelux op het gebied van tijdelijke vloersystemen. Bij ons weet u waar u aan toe bent en dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. 

123Floorrent beschikt over diverse vloersystemen. Natuurlijk de traditionele vlondervloer, maar ook hexafloor, zwaarlastvloeren, kunststof rijplaten en andere gras beschermende ondergronden.

Welke wij allemaal in grote getalen in voorraad hebben. Bij ons bestaan de volgende opties, u kunt de vloer bij ons afhalen, wij kunnen de vloer voor u aanleveren daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen door de vloer voor u te plaatsten en te demonteren waarbij wij niet weggaan voor u 100% tevreden bent.

Wij hebben een voorraad van ruim 50.000 m2 diverse vloersystemen, op deze manier kunnen wij vrijwel altijd aansluiten bij uw behoeften en kunnen wij u voorzien van de juiste vloeren en tijdelijke aanrijroutes. Bovendien kunnen wij u voorzien van een passend advies.