Deelnamemogelijkheden-header

Jouw bedrijf in de spotlights

Door deel te nemen aan Festivak heb je 2 dagen de mogelijkheid om geïnteresseerde event organisatoren, brand-representatives, productmanagers, gemeentelijke instellingen en marketing professionals te ontmoeten en ze te tonen wat jouw producten voor hen kunnen betekenen.

De krachtige combinatie van de vakbeurs, interactieve presentaties en een inhoudelijk lezingenprogramma zorgt voor informatie, interactie en innovatie op het hoogste niveau! Er zijn diverse mogelijkheden om jouw bedrijf te exposeren op Festivak. Afhankelijk van jouw wensen stelt onze accountmanager een advies op maat op. 

Standoppervlak exclusief standbouw

Maximaliseer blootstelling en uitstraling

Wilt u een opvallende stand met een unieke uitstraling die maximale aandacht krijgt op de beursvloer? Met standoppervlak exclusief standbouw kunt u de stand perfect inrichten voor uw organisatie. Maak een ontwerp voor de gehuurde ruimte en richt de stand naar uw wensen in. Denk vooraf goed na over het doel van uw deelname aan Festivak, zodat uw stand de juiste boodschap overbrengt.

Standbouw exclusief

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig

Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk en bespaart je tijd en kosten. Je hoeft de stand enkel naar jouw behoefte in te richten. Je stand beschikt over:

  • Uniforme, zwarte wanden 2,50 meter hoog
  • Frieslijst met naamsvermelding
  • Vloerbedekking
  • Verlichting: twee duospots per 12m2

Bij uniforme standbouw is het zelfs mogelijk om jouw stand naar eigen wens aan te passen. Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers of vraag de brochure aan.

Standbouw inclusief foto

Promopoint

Standaard pakket

Het Promopoint bevat: 6m² standruimte inclusief vloerbedekking, standwanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichtingsspots, en een sta-tafel met 2 krukken.

Promopoint foto

Exposantenbrochure aanvragen

Wil jij alle informatie over exposeren op Festivak Nederland gemakkelijk en overzichtelijk in één document? Vraag vrijblijvend de exposantenbrochure aan!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact op met:

jill

Jill Oomen
jill@ogz.nl
Tel: +31(0)40 – 280 84 02