De Festivak 2019 app

Haal meer uit jouw bezoek aan Festivak 2019 door de app die speciaal voor Festivak is ontwikkeld. Het gebruik van de app zorgt ervoor dat je nog makkelijker up to date bent en dat je meer met mensen in contact kunt komen. Enkele voordelen zijn:

  • Informatief & persoonlijk
    Vind alle informatie over Festivak en stel jouw persoonlijke programma samen zodat je weet waar je wanneer moet zijn.
  • Kom in contact met andere deelnemers
    Kijk welke deelnemers en welke standhouders er nog meer op Festivak 2019 zijn. Gebruik de Shake to connect functie om gegevens met elkaar uit te wisselen. Chat met andere bezoekers en maak een afspraak met elkaar.
  • Herbeleef jouw Festivak
    Exporteer achteraf een overzicht van alle programmonderdelen waar jij bij bent geweest en alle connecties die je gemaakt hebt.

Hoe download ik de app?

1.      Zoek “Festivak 2019” in de Apple App Store of in de Google Playstore of ga naar evins.nl/281 op jouw smartphone

2.      Download de app en open deze

3.      Scan de barcode op jouw ticket om in te loggen

4.      Vul jouw e-mailadres in om jouw account te verifiëren

5.      Ga aan de slag met netwerken op Festivak!

De Festivak 2019 app is ontwikkeld door EventInsight. EventInsight ontwikkelt applicaties voor evenementen met een simpel doel; zorgen voor meer interactie tussen deelnemers en meer datainzichten voor de organisatie. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Kom dan bij ons langs op standnummer 30 of neem contact met ons op via de app. Meer informatie over EventInsight kan je ook vinden op www.eventinsight.io. Je kan ook direct contact opnemen via 050-2113693.