DTL Laser

Brancheborrel: samen proosten op onze mooie sector!

Woensdag 9 november | 19:00 - 22:00 | Ontmoet nieuwe & bekende branchegenoten

Zoals gewoonlijk sluiten we de eerste dag van Festivak af met de befaamde brancheborrel. Uiteraard ben jij ook uitgenodigd om op woensdag 9 november van 19.00 tot 22.00 samen het glas te heffen op onze mooie branche. Zorg dat je er bij bent en kom in contact met je branchecollega’s! We kunnen je alvast verklappen dat je dit niet wilt missen. We trekken weer alles uit de kast om er een onvergetelijke borrel van te maken, met onder andere twee knallende acts van het evenementenbureau Groovesum! Lees snel verder voor meer informatie.

Programma


Jazzalike

Jazzalike is een band bestaande uit 8 jonge honden uit het oosten van het land met maar één doel: de zaal helemaal plat spelen! Ze speelden al op de Zwarte Cross, tourden door Italië en speelden uitverkochte clubshows in Hengelo, Utrecht en Emsdetten.

Met een unieke bezetting van 4 blazers, een ritmesectie en een bak energie waar je u tegen zegt, weet de band overal waar ze komen een enorm feest te bouwen. Studentenfeesten, gala’s, festivals of bruiloften, het maakt ze niet uit: de tent wordt volledig verbouwd!

Jazzalike

Sophisticated live

Sophisticated Live

Sophisticated Live gaat de borrel naar een ultiem hoogtepunt tillen. Verwacht een high-end show die je in zomerse, ‘saxy’ club- en festivalsferen brengt, met ijzersterke mash-ups in een vlotte mix van nieuwe en oude hits.

Het team wordt gevormd door DJ Nagilo en saxofonist Julian, die jarenlange ervaring hebben in de (internationale) clubscene en elk evenement naar een hoger niveau tillen. Ze worden bijgestaan door de wereldberoemde percussionist Cherokee en MC Iceman.

Together, this energetic foursome creates the unique Sophisticated Live sound consisting of funky & groovy (deep) house, techhouse, dance, electro and bigroom. This guarantees a euphoric and international party vibe.

 

Robin Elyza

Met een ongekende dosis plezier, enthousiasme en liefde draait Robin Elyza al jarenlang de meest gevarieerde sets in Utrecht en ver daarbuiten. Als echte allround DJ is ze naast vaste club gigs in o.a. TivoliVredenburg ook actief op alles van hockey- en studentenfeesten en bruiloften tot alternatieve festivals en underground rave parties. Wat je zoal van haar kunt verwachten:

♥ De lekkerste pop en R&B meezinghitjes van toen en nu
♥ Verrassende mashups en remixen of juist terug naar de klassiekers
♥ Groovy house, deep house en lounge als perfecte warm-up act
♥ Tech house, bass house, EDM en een vleugje techno voor het stevigere werk

 

Robyn Eliza


Zo stel jij jouw plek op de brancheborrel veilig!

  • Zorg ervoor dat je bent aangemeld als bezoeker voor Festivak.
  • Vul het bijgaande formulier in om je aanwezigheid bij de borrel te bevestigen.
  • Haal woensdag 9 november vóór 16:00 uur je bandje op bij de informatiebalie. 

 

Aanmelden brancheborrel

Na het invullen van het formulier voegen we je toe aan de gastenlijst voor de brancheborrel. Zorg dat je op woensdag 9 november je toegangsbandje ophaalt vóór 16:00 uur.

Sponsoren

Groovesum

Het evenementenbureau verzorgt de eerdergenoemde, spraakmakende artiesten die de zaal plat gaan spelen.

Groovesum

Fabulous Rental

Verzorgt het licht en geluid van A tot Z bij de optredens op de borrel.

Fabulous Rental

Arendje Horeca, Party en Event verhuur

Verzorgt al het meubilair tijdens de grootse brancheborrel. 

Arendje

Van Ham Tenten & Podia

Het podium waarop de acts te zien zijn, zijn gebouwd door de vakmensen van Van Ham.

Van Ham Tenten

Nijs Event Facilities

Creëert gave special effects waar jij van achterover zult slaan.

Nijs

Locker company

Tijdens Festivak kun je als bezoeker gratis gebruik maken van de lockers van Locker Company, te vinden in hal 2.

Locker company

Oesterkrakers

Gekleed in hun bruin lederen schort en gewapend met het oestermes en maliënkolder handschoen zorgen de oesterkrakers voor de lekkerste oesters op de borrel.

Oesterkrakers

Fototainer

The Photo entertainment at the Exhibitors party will be provided by Fototainer. All photos are immediately available so get your picture taken!

Fototainer

De Cocktailfiets

De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen. Ze verzorgen unieke cocktailarrangementen en cocktailworkshops op de borrel.

Cocktailfiets

Brabanthallen

De meest gastvrije en flexibele evenementenlocatie van Nederland. Dankzij hun personeel word jij heerlijk in de watten gelegd tijdens de borrel.

Brabanthallen

Plantrent

Plantrent verzorgt de planten op de beursvloer.
 

Plantrent

Orakel

Orakel is producent en leverancier van identificatie- en eventmateriaal. Voor de brancheborrel ontwerpen en leveren zij de polsbandjes en munten.

Orakel