Geplaatst door: Festivak Nederland

Brabanthallen introduceert gloednieuwe entertainmenthal ‘Mainstage’

“Het zuiden verdient een podium!” Dit maakte Jeroen Dona van Libéma bekend. Mainstage wordt dé nieuwe entertainmenthal van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en daarmee het nieuwe podium van het zuiden! In Mainstage zijn alle faciliteiten aanwezig om grootschalige live entertainment- en muziekshows een entertainmentpodium te geven. Er zal een diversiteit aan concerten, entertainmentproducties en grootschalige theatervoorstellingen worden geprogrammeerd.

Full-service entertainment locatie

Mainstage wordt een full-service entertainment locatie, die zich kan meten aan andere bekende entertainment accommodaties in de randstad. Met een capaciteit van zo’n 1.000 tot 3.100 zitplaatsen en/of 6.000 staanplaatsen in concertopstelling, zet het nieuwe podium Zuid-Nederland in één klap op de entertainmentkaart. Door de komst van de nieuwe hal, heeft het zuiden eindelijk een eigen locatie voor grootschalige entertainmentproducties. De bouw van de hal is in volle gang.

Jeroen Dona van Libéma reageert enthousiast: ‘’We zijn eindelijk begonnen! We kunnen niet wachten om de deuren te openen voor publiek. Er wordt hard gewerkt aan de programmering. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt met een diversiteit aan entertainment. Het wordt van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We zijn ontzettend trots op ons eigen entertainmentpodium van het zuiden.''

Opening tijdens Festivak

Festivak heeft de primeur gekregen om Mainstage te openen. Tijdens de beurs is het mogelijk om op eigen initiatief de hal te bezoeken. Er worden daarnaast ook netwerk tours georganiseerd waarbij je met een groep de hal bezoekt. Kom daarom vooral naar Festivak 6 en 7 november!

festivak Brabanthallen Libema

Voeg reactie toe