Festivak Nederland 2020-05-18
Hoe ziet Festivak 2020 eruit?

De eerste editie van Festivak vond 24 jaar geleden plaats. Geboren uit de ambitie om een ontmoetings- en verbindingsplatform te zijn voor de evenementensector waar wij zelf ook een onderdeel van zijn. In de afgelopen 24 jaar hebben we de branche zien groeien, ontwikkelen en volwassen zien worden.

Festivak Nederland 2019-10-21
Lockeronline.eu: dé online portal voor de verhuur van lockers

Meer omzet, snellere cash flow én kosten besparen? Geef je lockerverhuur een boost door gebruik te maken van lockeronline.eu, dé online portal voor de verhuur van kluisjes.

Met deze webbased app kunnen bezoekers vóór aanvang én tijdens jouw evenement snel en eenvoudig een locker huren.
lockeronline.eu blijft namelijk beschikbaar voor transacties, ook na de start van je evenement.

Festivak Nederland 2019-10-15
Van Der Linde & Nijhof Special liquors

Over Van Der Linde & Nijhof

Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Van Der Linde Nijhof. Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit.

Onze Missie

Kinly 2019-10-10
Streaming is de toekomst voor b2b-evenementen: 3 tips van Kinly

Kinly is als partner van Festivak dit jaar verantwoordelijk voor een deel van de audiovisuele dienstverlening. De AV- en visuele specialist plaatst schermen op de locatie voor de signing van het evenement. Met daarop plattegronden, het programma, filmpjes en slideshows. Zo weten bezoekers makkelijk de weg te vinden en hebben zij een up-to-date overzicht van het programma. Maar Kinly staat ook zelf op de beurs. Want met de overname van MK2 afgelopen jaar heeft het bedrijf de evenementenmarkt veel te bieden.