Festivak Nederland 2019-10-21
Lockeronline.eu: dé online portal voor de verhuur van lockers

Meer omzet, snellere cash flow én kosten besparen? Geef je lockerverhuur een boost door gebruik te maken van lockeronline.eu, dé online portal voor de verhuur van kluisjes.

Met deze webbased app kunnen bezoekers vóór aanvang én tijdens jouw evenement snel en eenvoudig een locker huren.
lockeronline.eu blijft namelijk beschikbaar voor transacties, ook na de start van je evenement.

Festivak Nederland 2019-10-15
Van Der Linde & Nijhof Special liquors

Over Van Der Linde & Nijhof

Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Van Der Linde Nijhof. Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit.

Onze Missie

Kinly 2019-10-10
Streaming is de toekomst voor b2b-evenementen: 3 tips van Kinly

Kinly is als partner van Festivak dit jaar verantwoordelijk voor een deel van de audiovisuele dienstverlening. De AV- en visuele specialist plaatst schermen op de locatie voor de signing van het evenement. Met daarop plattegronden, het programma, filmpjes en slideshows. Zo weten bezoekers makkelijk de weg te vinden en hebben zij een up-to-date overzicht van het programma. Maar Kinly staat ook zelf op de beurs. Want met de overname van MK2 afgelopen jaar heeft het bedrijf de evenementenmarkt veel te bieden.

Festivak Nederland 2019-10-01
In drie jaar tijd zijn de evenementen bij bol.com net zo hard gegroeid als het bedrijf zelf

Bol.com is in een relatief korte tijd uitgegroeid naar een online merk dat bij iedereen on-top-of-mind is. Iets online bestellen? Ga naar bol.com, zij hebben het. Wat is hun geheim? Geloof het of niet, maar een deel daarvan zit in het evenementbeleid. Dit beleid gaat namelijk in op de vraag hoe je ervoor zorgt dat je ruim 20.000 partners en momenteel ruim 1.800 werknemers zich verbonden voelen aan het merk. In een gesprek met Marleen van Es-Nijhuis, Event Manager bol.com, praten we over de evenementen die het bedrijf jaarlijks organiseert.

festivak bol.com lezing