Samen de verhalen delen die morgen gelezen worden

THU 16:15 - 16:45

Keynote 1

Heb je moeite met het bijhouden van je social media? Of is het gewoon niet 'jouw ding'? En voelt Google-en en online adverteren voor jou aan als goochelen?

De meeste ondernemers en organisatoren zullen het herkennen: je bent te druk met andere dingen en je kunt alleen op onmogelijke tijden de rust vinden om een korte blik op je social media te werpen. En heb je even tijd gevonden, dan heb je eigenlijk geen idee wát je moet posten of wélke foto je moet gebruiken? Gelukkig hoeven we je niet uit te leggen dat jouw ‘sociale online aanwezigheid’ belangrijk is. Consequent onderhoud van Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn levert een belangrijke bijdrage aan de reputatie van jouw bedrijf, organisatie of evenement. Waarom niet deze zaken efficiënt en (niet onbelangrijk:) betaalbaar uitbesteden? Dan kun jij je weer richten op wat jij eigenlijk het liefste doet: organiseren én ondernemen!

Voor een groeiend aantal ondernemers en organisatoren kruipen de creatieve en ondernemende online storytelling professionals van Mister-Postman in de huid van de ondernemer en organisator. Ze horen, lezen, vertalen en vertellen de verhalen die morgen gelezen worden. Ze delen posts en schrijven jouw blogs. Bovendien bouwen ze samen verder aan het online en offline marketing succes van jouw bedrijf, product of evenement.

Mister-Postman werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers uit de retail, live entertainment, horeca, transport maar ook voor locaties, artiesten en zelfs omroeporganisaties. Of het nu een persbericht is, het plaatsen van social media posts, een interview, een nieuwsbrief, het inrichten en inzetten van online advertentiecampagnes of een Google Adds campagne; bij het onder de aandacht brengen van ieder nieuw product, een locatie, een festival, een concert of een heerlijke menu komt tekst aan te pas. Achter elke letter die wij voor jou op papier zetten zit een doel: jouw verhaal. Sterker nog: wij zorgen voor jouw ‘digitale visitekaartje’. Storytelling, PR en (vrije) publiciteit gaan voor ons altijd hand in hand. We zorgen ervoor dat je een beroep kunt doen op een krachtig netwerk van journalisten, bloggers, fotografen, redacteuren en online media. Laten we samen de verhalen vertellen die morgen gelezen en gedeeld worden. Volg ons en... we keep you posted!