Inzet Crowd Management bij grootschalige binnenstedelijke publieksevenementen.

WED 11:45 - 12:15

Keynote 2

De inzet van Crowd Management bij grootschalige-, risicovolle- en complexe binnenstedelijke publieksevenementen. Cases: Koningsdagen, PSV kampioenschappen en GLOW lichtfestivals (bezoekersaantallen van 80.00 tot 700.000)
Belangrijke onderwerpen m.b.t. inzet van Crowd Management voor elk evenement: doelgroepanalyse, optimaliseren van sfeerbeleving, verspreiding bezoekers, communicatie en bejegening. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technologische- en innovatieve ondersteuningen.

Sinds onze inbreng tijdens Dynamo Open Air, (1995, met 120.000 bezoekers het eerste grootste evenement in Nederland), hebben wij ons gepositioneerd in de productie en begeleiding van crowd management voor grootschalige- en complexe publieksevenementen.
Hierbij hebben wij jaarlijks onze expertise verder uitgebouwd en versterkt , niet vanachter een bureau, maar letterlijk en figuurlijk met de poten in de klei.

ICEN-Advies Crowd management is een onafhankelijk adviesbureau, niet gebonden aan commerciële partners, voor meer informatie zie www.icen-advies.nl.