Netwerkevent

 

Op woensdag 6 november sluit de eerste beursdag van Festivak af met de grootste netwerkborrel uit de evenementenbranche.
Een avond waar de top van de Nederlandse en Belgische evenementensector aanwezig is

Wat mag je verwachten?

Een perfect georganiseerde avond met een te gekke line-up neergezet door SingleSounds en FemaleFusion, aangeboden door Groovesum, prachtige inrichting en ruim 800 collega event professionals om contacten mee te leggen.

Hoe kan ik erbij zijn?

Aanwezigheid bij deze inmiddels beruchte avond is ‘invite only’.
Wanneer je bent uitgenodigd, heb je een uitnodiging ontvangen.

Organiseer jij ook evenementen? Heb je nog geen uitnodiging ontvangen maar wil je deze unieke avond absoluut niet missen? Stuur dan een mail naar sem@ogz.nl.

Ben je toeleverancier en deelnemer van Festivak? Dan heb jij vanzelfsprekend toegang tot Festivak Experience – Het Netwerkevent.

 

QR

Je jas ophangen wordt een geheel nieuwe Experience!

Tijdens Festivak kun je gratis gebruik maken van de lockers van Locker Company. Je kunt ze vinden in hal 3, want deze gratis lockers zijn een hele experience op zich! Het enige wat je hier namelijk voor hoeft te doen is de QR code te scannen en een online reservering te plaatsen, zo ben je dus altijd verzekerd van een locker! Er zijn er 'slechts' een beperkt aantal van, dus wil je een gratis locker bemachtigen tijdens Festivak? Ben er dan snel bij! Natuurlijk beschikt de Brabanthallen over een betaalde garderobe, maar wie wil er nou niet gratis zijn of haar spullen kwijt?

Als je de code niet kan scannen klik dan op deze link en vul daar de eventcode 'FV19' in. 

DTL

 

prg​ 

 

Layhgo

 

 Gigant

 Arentall

 Backstage ​  

OGZ

Bavaria

Groovesum 

Single Sounds

Female Fusion

Orakel

Doornbos

Tender one 

Fototainer

Pizzabus

logo

HRSB