Van Melick Groep

Van Melick Groep

Catering van de bovenste plank

Kies je voor Van Melick? Dan kies je ook voor ons overheerlijke food- en drankaanbod. Deze bouwsteen zit namelijk standaard bij onze services. Onze koks en bartenders zijn van alle markten thuis en zorgen met de mooiste drank en spijs combinaties voor zinderende smaaksensaties waarmee de smaakpapillen van jezelf en je gasten worden verrast. Echt niets is ons te gek. Van een chique en compleet 5-gangendiner tot relaxt festival food, van frisdrank tot luxe cocktails. Allergieën of dieetwensen? Ook daar houden we natuurlijk rekening mee.

Het hele totaalplaatje met de bouwstenen van Van Melick

Van Melick gaat verder dan lekker eten en drinken. Met onze bouwstenen bieden we het totaalplaatje.

Locatie
Zo kunnen we bij jou op locatie de ruimte naar wens aankleden en inrichten, maar je kunt ook bij één van onze sfeervolle locaties terecht.

Techniek
Van sfeervolle verlichting, het beste geluid en facilitaire voorzieningen tijdens een feest, tot alle benodigde technische faciliteiten.

Vervoer
Je gasten van A naar B brengen, ook daar zorgen we voor. We halen gasten op en zetten ze weer veilig af.

Entertainment
Met ons entertainment vervelen je gasten zich geen moment. Cabaret, (live) muziek en animaties zijn slechts enkele voorbeelden.

Interieur & decoratie
Van Melick hangt letter én figuurlijk de slingers op. De locatie wordt tot in de details aangekleed. Zo beleven jouw gasten een unieke themabeleving en sfeer.

Overnachting
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw gasten kunnen overnachten op locatie of in de directe omgeving.

Communicatie
Zowel digitaal als geprint houden we jouw gasten persoonlijk op de hoogte over alle ins en outs van je evenement.