TerraPaviljoen BV

TerraPaviljoen BV

TERRAPAVILJOEN “EEN UNIEK EN CHIC MOBIEL PAVILJOEN VOOR OP ELKE GEDROOMDE LOCATIE”

TerraPaviljoen is volledig self-supporting en beschikt over een keuken, bar, toiletten, audio/video installatie, open haard en airco. Geen vaste locatie, maar een exclusief paviljoen van 100m2 op een locatie die u kiest, met een eigen verhaal en beleving.VERRAS UW GASTEN MET DIT TOTAALPLAATJE OP TOPNIVEAU!

TerraPaviljoen is beschikbaar voor talrijke mogelijkheden. Boek nu en zorg voor een bijzondere locatie in 2017/2018 om uw feest, receptie, diner, brainstorm-sessie of zakelijke meeting in te houden. Alles is mogelijk in TerraPaviljoen. Maak uw wensen kenbaar en wij bedenken een formule op maat en maken het werkelijkheid.HET TERRAPAVILJOEN ALS EVENT TRUCK

Een bedrijfsfeest, VIP box, pop-up restaurant of show organiseren op een eigen locatie? Dit alles is mogelijk met TerraPaviljoen als Event Truck. Binnen is er plaats voor 60 tot 80 mensen. TerraPaviljoen beschikt over een keuken, toiletten, audio/video installatie, open haard, airco en een bar. Met deze professionele uitrusting is de Event Truck helemaal compleet. Neem gerust contact op voor meer informatie.


www.terrapaviljoen.nl