Crowdcom

Crowdcom

Crowdcom: betrouwbaar & realtime meten

Overal waar grote groepen mensen samenkomen is monitoring en toezicht van publiek drukte van groot belang. De telsystemen van Crowdcom geven organisaties en veiligheidsdiensten gedetailleerd inzicht in publieksaantallen, trends en knelpunten. Zo ondersteunen we festivals, kermissen, beurzen en toeristische hotspots om publieksstromen veilig en beheersbaar te houden. Interessant? Bezoek onze stand 452 tijdens Festivak op 7 & 8 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Onze systemen tellen bezoekers anoniem met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Via ons Event Dashboard zijn alle resultaten direct beschikbaar en worden onder meer knelpunten, drukte en toestroom in een keer duidelijk. Met onze ‘analytics’ oplossing hebt u zelf alle tools in handen om vergaande analyses uit te voeren op de resultaten. Maar soms hebt u ‘gewoon’ genoeg aan het huidige bezoekersaantal. Uiteraard kunt u onze telsystemen ook daar perfect voor inzetten.

Middels demonstraties, simulaties en toelichting op reeds gerealiseerde projecten informeren wij u tijdens Festivak graag over onze werkwijze. Vanzelfsprekend altijd binnen de kaders van de AVG dankzij onze video analyse software.

Benieuwd naar de bezoekersaantallen op uw evenement? Of wilt u de bezoekersstromen beter begrijpen? We hopen u graag te ontmoeten in onze stand, of neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via www.crowdcom.nl of info@crowdcom.nl