Expert Update

Waarom ExpertUpdate

Als je serieus bezig bent met social media…

dan wil je op de hoogte blijven van nieuwe kansen en mogelijkheden op dat gebied. Om het even of je nu socialmedia-marketeer bent in een bedrijf, of dat je het als mkb’er of zp’er ‘even’ naast je gewone werk ‘erbij doet’. Maar hoe blijf je op de hoogte? Waar vind je de juiste informatie waar je op kunt vertrouwen? Een training is snel gevolgd, maar het is slechts een momentopname en veel kennis ben je de dagen erna al weer kwijt. Daarnaast volgen de ontwikkelingen van de verschillende platformen elkaar razendsnel op.

Je kunt natuurlijk tientallen deskundigen op internet gaan volgen, maar hun adviezen zijn vaak tegenstrijdig. En de beste tips houden ze voor zichzelf, want dat is nu net hun ‘handelswaar’. Nog afgezien van alle tijd die het jou kost om alles bij te houden en te volgen.

Achterlopen is wel het laatste wat je wilt

Wil je de nieuwe ontwikkelingen op socialmedia-gebied volgen, dan kost je dat al snel een paar uur per week. Tijd die je niet hebt. Voor je het weet val je terug op ‘de dingen die werken’ en haal je er niet uit wat er aan kansen in zit. Het rendement op je inspanningen wordt steeds lager. En dat kan knap frustrerend zijn.

De oplossing die wij bedachten

Bijblijven op het gebied van social media, zonder dat het je veel tijd kost? Dat was precies het probleem waar wij zelf tegenaan liepen. Herman gaf als socialmedia-consultant trainingen. En steevast werd na elke training gevraagd: ‘Hoe kan ik het beste bijblijven…?’ Peter kwam het tegen bij bedrijven bij het opzetten van hun socialmedia-strategie en de uitvoering daarvan.

En zo bedachten we ExpertUpdate Social Media: korte, bondige en tijdbesparende informatie over social media. Geschreven door experts uit de praktijk. Met maar één doel voor ogen: jou zo goed mogelijk informeren en ondersteunen bij de zakelijke toepassing van social media.

Klik hier om naar Expert Update te gaan.BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
CLC-VECTA VVEM
Eventplanner
EB Live Sterrenontour.nl Rent-it Evenementenindustrie Brinkman Media Group High Profile Events Showplaza event support group BV Expert Update EventGoodies Eventpartners AtMost Eventbranche Nieuws.Social