EB Live

EB Live is dé vakuitgave voor en van de live-entertainmentindustrie. Via het magazine EB Live, een dagelijkse nieuwsportal www.entertainmentbusiness.nl, social media-kanalen, de wekelijkse EB Live-nieuwsbrief en het jaarlijkse naslagwerk de EB Festival Guide worden alle professionals werkzaam binnen de muziek- en live-entertainmentindustrie bereikt. EB Live verschijnt zes maal per jaar en is onderdeel van Entertainment Business, dat zich richt op de home entertainmentindustrie.

In januari is de achtste editie van de EB Festival Guide verschenen, dat het meest complete fysieke overzicht biedt van alle muziek gerelateerde festivals in Europa. Wil jij kans maken op een gratis exemplaar van de EB Festival Guide 2017 t.w.v. €49,95? In samenwerking met Festivak worden er 10 gratis exemplaren verloot. Boek je toegangskaart en vink de opt-in voor de EB Live-nieuwsbrief aan en maak kans op een EB Festival Guide!

http://www.entertainmentbusiness.nl/

BRANCHEPARTNERS
CONTENTPARTNER
MEDIAPARTNER
VVEM CLC-VECTA
Eventplanner
Nieuws.Social EventGoodies Eventpartners Expert Update AtMost EB Live Evenementenindustrie Rent-it Brinkman Media Group Sterrenontour.nl Eventbranche Showplaza event support group BV High Profile Events